Referenties

Vol trots tonen wij hieronder een selectie van de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen. De meer dan 70 positieve reacties kunt u ook vinden via WerkSpot.nl: https://www.werkspot.nl/profiel/ltw-luukstegelwerken


Review van Marieke Andringa | 31-01-2018

Luuk is heel vriendelijk en komt afspraken goed na. Wij hebben de afspraak een keer moeten verplaatsen en daar ging hij erg flexibel mee om. Luuk heeft onze keuken betegeld met Belgisch hardsteen in banenverband, een redelijk specialistische klus. Dat heeft hij erg goed gedaan! We zijn tevreden en kunnen hem van harte aanbevelen.

bron: https://www.werkspot.nl/opdracht/2438929/tegelen-vloer-keuken


Review van Fam. Van Gemert | 29-12-2017

Wij geven Luuk een grote pluim voor de wijze waarop hij werkt. Je kunt duidelijk zien dat hij weet waarover hij het heeft. Een echte vakman die met je meedenkt en je voorziet van goede adviezen of tips. Het is met Luuk prettig communiceren, afspraak is afspraak en hij is nog prettig in de omgang ook.

Luuk heeft voor ons de keuken, woonkamer en werkkamer voorzien van prachtige ‘houtlook’ tegels. Toch een oppervlakte van ongeveer 100m2. De vloer ligt er super strak in. Ons hoor je niet klagen. Sterker nog, wij krijgen nog altijd complimenten over deze vloer als wij bezoek krijgen…..

Onze review kan dan ook niets anders zijn dan een 10 met een griffel. Complimenten Luuk. Dank je voor een waar staaltje vakmanschap!

bron: https://www.werkspot.nl/profiel/ltw-luukstegelwerken/reviews


Review van Bert Delfstra | 26-04-2017

Tegelen Azule designtegels keukenmuur, keukenvloer en gang:
Luuk heeft wat mij betreft uitstekend werk geleverd. Communicatie was prettig, gaf op een prettige manier advies en de klus was na twee dagen klaar. Hoewel ik zelf zou impregneren, pakte hij dit gelijk mee. Ik zou hem zo weer inhuren. Grappig was dat hij zelfs de gebruikte koffiekopjes had afgewassen … had uiteraard niet gehoeven, maar zegt wel iets over beleefdheid.

bron: https://www.werkspot.nl/opdracht/2103595/plaatsen-portugese-cementtegels-op-vloerverwarming-nieuwbouwhuis


Review van Marloes Peeters |  02-04-2017

Luuk heeft onze leistenen vloer doorgetegeld waar eerst een bar stond. De bar ging weg omdat de indeling van de nieuwe keuken anders werd. Ook heeft hij een stuk doorgetegeld waar nog geen tegels lagen in de keuken. Hij heeft dat met veel precisie en kennis gedaan. De uitdaging zat hem in de vloerverwarming die onder de vloer lag. Hierdoor moest er voorzichtig gefreesd en gewerkt worden. Luuk neemt de tijd en is een fijne man om mee te werken. Wij zijn blij met het resultaat. Ook heeft hij de missende leisteen plinten in de gang zonder probleem meegenomen en bevestigd. Kortom, een goede vakman die weet wat hij doet. Voor een volgend tegel-werkje weten we Luuk weer te vinden!

bron: https://www.werkspot.nl/opdracht/2022311/tegel-expert-die-onze-leistenen-vloer-mooi-kan-doorleggen


Review van Alida van Limborgh  | 23-12-2016

Een prima vakman die keurig werk heeft afgeleverd. We zijn heel blij met onze Marokkaanse tegels is de keuken.
Hij heeft mij ook advies gegeven over een klus die bij ons is gedaan die niet naar tevredenheid is. Een man met een hart voor zijn klant.

bron: https://www.werkspot.nl/opdracht/2094707/marokkaanse-tegels-plakken-voegen-snijden-kitten-op-vlakke-keukenwand


 Review van M. Rijneveld |  31-08-2016

Niet de voordeligste, maar wel een echte vakman. Keurig werk, afspraak is afspraak en prettig in de communicatie.
Als je een dure vloer hebt gekocht en het moet echt netjes: bel Luuk

bron: https://www.werkspot.nl/opdracht/1866205/leggen-van-90m2-travertin-in-romaans-verband


Review van Lonneke Schilder | 13-01-2014

Luuk Wessels heeft Portugese tegels in onze gang gelegd. Aardige man, denkt mee, flexibel, komt afspraken na en werkt keurig netjes. Wij zijn zeer tevreden en weten bij wie we moeten zijn voor de volgende klus.

 

bron: https://www.werkspot.nl/opdracht/1237465/portugese-vloertegels-leggen-in-gang


Review van L. Arnold | 13-10-2013

Luuk heeft op 12 oktober 2013 mijn badkamervloer betegeld. Het resultaat mag er zijn! Het is prachtig geworden. Naast een goede vakman is hij ook nog eens heel gezellig en communiceert vooraf goed over de voorbereidingen van de opdracht. Ik weet wel wie ik de volgende keer bel als ik iets te tegelen heb!

bron: https://www.werkspot.nl/opdracht/1184837/badkamervloer-tegelen


Uiteraard bedanken wij onze opdrachtgevers voor deze mooie referenties. Wij zijn u natuurlijk graag opnieuw van dienst.

Wilt u ook zeker zijn van echt vakmanschap voor een scherpe eerlijke prijs? Neem dan direct contact met ons op!

Luuks Tegelwerken
Binnensingel 46
3291 TC Strijen

Tel: 06-810 62 0 86

KvK: 24478200 
BTW: NL001543006B24

 


Algemene Voorwaarden | Privacy Verklaring |  Social Media: Facebook | Twitter | LinkedIn